Despre ProCoffee
in lumea cafelelor

Suntem ProCoffee si ajutam toate persoanele cu apetit pentru cafea sa consume sanatos si adecvat o cafea cremoasa extrasa la capacitate maxima din espressor prin reparatii, proceduri de calibrare si setare a aparatelor astfel incat sa nu lipseasca o cafea delicioasa din vietile noastre nici macar o zi, oferindu-va o logistica complete de reparatiie pe loc sau prin serviciul (Pick&Return unde venim ridicam-reparam-predam) salvand timplul si optimizand costurile la cele mai mici preturi pentru a consuma o cafea delicioasa.

Apeleaza pentru o programare!

Toti meritam o cafea buna cu ProCoffee.
Contacteaza-ne si venim in ajutor!

De ce ProCoffee

01

Solutii Inovative

Cautam intodeauna cele mai avantajoase variante si preturi pentru reparatii. Oferim servicii logistice rapide de raparare pe loc si de ridicare/ predare. CONSTATRE GRATUITA

02

Solutii Rapide

Detinem o gama variata de piese si echipamente necesare in stoc pentru a putea efectua reparatiile aparatului tau de cafea in cel mai scurt timp.

03

Disponibilitate

Suntem disponibili 24/7 Telefon/ WhatsApp: 0767378573 - Email: Contact@procoffee.ro Suport si consultanta oricand aveti nevoie de noi.

04

Cunostinte si Unelte

Cu o experienta de peste 7 ani in reparatii de espressoare si cu uneltele necesare pentru finalizarea reparatiilor nu doar reparam defectul cautam si cauza defectului astfel incat sa nu se mai repete.

05

Suport

Oferim rapiditate: Reparatii la domiciliu; Reparatii la Birou; Ridicare/predare la adresa in Bucuresti, Ilfov si zonele limitrofe; Ridicare prin curier in toata Romania si Extern.

06

Piese si Consumabile

Oferim o gama de piese extrem de larga pentru toate tipurile de espressoare (la cerere le si montam). Oferim o gama foarte larga de filtre si soluti pentru mentenanta espressorului. Voi lansati solicitarea si noi o solutionam 🙂

07

Reparam nu aruncam

Din dorinta de a repara am ajuns sa aprofundam si avem in protofoliul nostru multiple reparatii de la lucruri usoare (blendare, masini de tuns iarba, televizoare, soundbar, etc...) pana la reparatii mai complexe precum aparatura medicala si aparatura dentara. Suntem deschisi pentru noi provocari. Suntem deschisi pentru noi colaborari.